Ervaringen

Eravringen

Leontien Zijlaard - Van Moorsel

Onze dochter, Indy, was al een tijdje behoorlijk aan het hoesten. Vooral ís nachts. Een droge, harde hoest. Ze werd er wakker van. Overdag was ze daarom erg moe en ze had maar weinig eetlust. Direct na inname van het homeopathisch middel, dat Marieke had opgestuurd, heeft ze de hele nacht door geslapen. De hoest was weg.

De volgende dag was ons kleine meisje weer helemaal de oude! Ik kan homeopathie van harte aanbevelen.

Maastricht, Nicole Senden

"Zowel persoonlijk als bij mijn kinderen heb ik prachtige resultaten gezien van homeopathie. Bij acute klachten, zoals oorpijn of waterwratjes, werkt homeopathie heel snel en doeltreffend. Maar ook bij dieper liggende klachten kan veel bereikt worden.

Ik geef als professioneel trainer psychosociale weerbaarheidstraining aan kinderen van 7 tot 12 jaar. Samen met het kind, de ouders/opvoeders en de leerkrachten, werk ik tijdens deze training aan een stevige en blijvende vorm van psychosociale weerbaarheid, gebaseerd op een gezond zelfvertrouwen.

Regelmatig werk ik samen met Marieke. De homeopathische behandeling helpt de kinderen om in hun kracht te gaan staan. Ook heb ik mooie resultaten gezien bij kinderen met concentratiestoornissen, angsten, nachtmerries en rusteloosheid.

Kortom, ik kan homeopathie van harte aanbevelen!"